Beachfeesten Gavere

Beachfeesten 2017

ZET DEZE ZOMER DE 17e EDITIE VAN DE BEACHFEESTEN OOK OP JOUW ZOMERKALENDER!

VRIJ 07/07, ZAT 08/07, ZO 09/07


In de zomer van 2017 zet Volleybalclub Felco Gavere haar 17e editie van de Beachfeesten in. Volleybal blijft de rode draad doorheen dit driedaags event.

ONTDEK naast dit sportspektakel ook alle andere sportieve én feestelijke activiteiten!

BEACHVOLLEYBAL

>> RECREATIEF – 08 juli 2017

Volleybal is onze passie, vanuit deze beleving is het idee 17 jaar geleden gegroeid om naast het Provinciaal Kampioenschap ook een recreatief tornooi te organiseren. Met een maximumaantal van 16 ploegen krijgen de vrijetijdssporters de gelegenheid om in een vrolijk zomers kader elkaar te bekampen op onze 3 zandterreinen.

>> COMPETITIEF GEMENGD – 09 juli 2017

Naast het recreatieve tornooi op zaterdag kan je op zondagnamiddag ook bij ons terecht voor het competitief gemengd tornooi. Met een maximumaantal van 16 ploegen krijgen de competitieve sporters de gelegenheid om in een vrolijk zomers kader elkaar te bekampen op onze 3 zandterreinen. Elk team bestaat telkens uit man & vrouw.

>> KAMPIOENSCHAPPEN – 15 juli 2017

De volleybaltoppers (dames en heren) van onze provincie bekampen elkaar op het zeezand tijdens de provinciale kampioenschappen beachvolleybal. Spektakel verzekerd!

SPORT/ONTSPANNING

 >> STREEKBIERENRUN – 07 juli 2017

Op vrijdagavond 07 juli gaat ons sportief weekend van start met een streekbierenrun. Kom en geef het beste van jezelf tijdens dit loopevent! Per gelopen ronde krijg je een streekbier met een maximum van 8 verschillende bieren. De jeugdige lopers krijgen per ronde een non-alcoholisch drankje aangeboden.

 >> FIETSTOCHT – 08 juli 2017

Ben jij een absolute fan van de wielersport en kruip je zelf ook wel eens graag op de fiets? Dan kan je bij ons op zaterdagochtend 08 juli terecht voor een prachtige fietstocht doorheen de Vlaamse Ardennen. Bepaal zelf het aantal kilometers, wij zorgen voor de energieboost onderweg. Inschrijven hoef je niet op voorhand te doen. Maar, wees er de dag zelf op tijd bij, want de 100 eerste ingeschrevenen krijgen een extraatje mee!

>> FAMILIE-QUIZ – 08 juli 2017

Op zaterdagavond 08 juli maken we ons op voor wat denk sport. In teams van 4 personen kan je het opnemen tegen elkaar tijdens onze gezellige familie-quiz. Dit is een leuke ontspannende quiz voor jong en oud.

>> BROMMERTOCHT – 09 juli 2017

Je houdt wel van tweewielers maar niet om zelf te moeten trappen? Ook dan hebben wij voor jou een leuke activiteit klaarstaan. Kom op zondag 09 juli langs en schrijf je ter plaatse in voor de 7e Bromde van Vlaanderen. Een prachtige tocht voor retro- en vespabrommers van 65km of 95km doorheen onze regionale trots: de Vlaamse Ardennen. Opgelet: wij verhuren geen brommers- eigen brommer is dus noodzakelijk.

TIP: Profiteer van het combivoordeel: brommertocht + BBQ aan een voordelige prijs.

ETEN & DRINKEN 

>> EEN GOESTJE

Een klein hongertje of grote dorst? Op de Beachfeestensite kan elke bezoeker terecht op ons buiten -of binnenterras om er te genieten van een frisse sangria of een zomerse cocktail.

We serveren het hele weekend belegde broodjes en broodjes Breydelspek. De kids kunnen zich verlekkeren aan de kinderijsjes.

>> BARBECUE – 09 juli 2017

Op zondag 09 juli hoef je zelf niet te koken, want dat doen wij voor jou met een heerlijke barbecue. Een ruime keuze aan groentjes en 4 heerlijke stukken vlees. Elk jaar opnieuw hebben we het maximumaantal eters op deze dag. Schrijf je dus tijdig in.

KIDS FUN

Beachfeesten Gavere kadert in het programma van Gavere Zomert. Ook tijdens het driedaags sportevent is het springkastelenpark voor alle kinderen geopend!

Op zondag is onze schminkster terug op post. De kids kiezen zelf hun favoriete ‘gezichtje’ en dit voor slechts €1.

Niet twijfelen, gewoon doen! Kom zeker eens af, neem je vrienden en familie mee, want tijdens de Beachfeesten krijgt iedereen gegarandeerd een vakantiegevoel!

Tot dan!

geschreven door

Reacties gesloten

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!
© Copyright - Beachfeesten Gavere - Volleybalclub Gavere vzw