Beachfeesten 2019

ZET DEZE ZOMER DE 19e EDITIE VAN DE BEACHFEESTEN OOK OP JOUW ZOMERKALENDER!

VRIJ 12/07, ZAT 13/07, ZO 14/07


In de zomer van 2019 zet Volleybalclub Felco Gavere haar 19e editie van de Beachfeesten in. Volleybal blijft de rode draad doorheen dit driedaags event.

ONTDEK naast dit sportspektakel ook alle andere sportieve én feestelijke activiteiten!

BEACHVOLLEYBAL

>> KAMPIOENSCHAPPEN – 13 juli 2019

De volleybaltoppers (dames en heren) van onze provincie bekampen elkaar op het zeezand tijdens de provinciale kampioenschappen beachvolleybal. Spektakel verzekert!

>> RECREATIEF – 14 juli 2019

Volleybal is onze passie, vanuit deze beleving is het idee 18 jaar geleden gegroeid om naast het Provinciaal Kampioenschap ook een recreatief tornooi te organiseren. Met een maximumaantal van 16 ploegen krijgen de vrijetijdssporters de gelegenheid om in een vrolijk zomers kader elkaar te bekampen op onze 3 zandterreinen.

TIP: Profiteer van het combivoordeel: beachvolleybal + BBQ aan een voordelige prijs.

SPORT/ONTSPANNING

 >> GAVERSE PRINSENLOOP – 12 juli 2019

Op vrijdagavond 12 juli gaat ons sportief weekend van start met een Gaverse Prinsenloop. Kom en geef het beste van jezelf tijdens dit loopevent! Per gelopen ronde krijg je een streekbier met een maximum van 10 bieren. De jeugdige lopers krijgen per ronde een non-alcoholisch drankje aangeboden.

>> BEACHVOETBAL – 12 juli 2019

Terwijl de lopers zo veel mogelijk bier verzamelen kunnen de voetballiefhebbers zich op vrijdagavond 12 juli uitleven in het zand. Teams van 5 personen nemen het tegen elkaar op tijdens 2 speelhelften van 7’30”. Laat jij je tegenstanders in het zand bijten?

 >> FIETSTOCHT – 12 juli 2019

Ben jij een absolute fan van de wielersport en kruip je zelf ook wel eens graag op de fiets? Dan kan je bij ons op zaterdagochtend 13 juli terecht voor een prachtige fietstocht doorheen de Vlaamse Ardennen. Bepaal zelf het aantal kilometers, wij zorgen voor de energieboost onderweg. Inschrijven hoef je niet op voorhand te doen.

>> QUIZ – 13 juli 2019

Op zaterdagavond 13 juli maken we ons op voor wat denk sport. In teams van 4 personen kan je het opnemen tegen elkaar tijdens onze gezellige quiz. Dit is een leuke ontspannende quiz voor jong en oud.

ETEN & DRINKEN 

>> EEN GOESTJE

Een klein hongertje of grote dorst? Op de Beachfeesten-site kan elke bezoeker terecht op ons buiten -of binnenterras om er te genieten van een frisse sangria of een zomerse cocktail.

We serveren het hele weekend belegde broodjes en broodjes Breydelspek. De kids kunnen zich verlekkeren aan de kinderijsjes.

>> BARBECUE – 14 juli 2019

Op zondag 14 juli hoef je zelf niet te koken, want dat doen wij voor jou met een heerlijke barbecue. Een ruime keuze aan groentjes en 4 heerlijke stukken vlees. Elk jaar opnieuw hebben we het maximumaantal eters op deze dag. Schrijf je dus tijdig in.

KIDS FUN

Beachfeesten Gavere kadert in het programma van Gavere Zomert. Ook tijdens het driedaags sportevent is het springkastelenpark voor alle kinderen geopend!

Op zondag is onze schminkster terug op post. De kids kiezen zelf hun favoriete ‘gezichtje’ en dit voor slechts €1.

Niet twijfelen, gewoon doen! Kom zeker eens af, neem je vrienden en familie mee, want tijdens de Beachfeesten krijgt iedereen gegarandeerd een vakantiegevoel!

Tot dan!

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Comments are closed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!
© Copyright - - Volleybalclub Gavere vzw